Gå til hoved-indhold

CO2 venlig og reducerer transportafstande

Direkte handel og betaling imellem Køber og Sælger

Indkøb med fuldkommen konkurrence

Merværdi til Køber og Sælger

Hjælp til bæredygtighedsdokumentation

Hvordan fakturerer jeg

Efter du har leveret den aftalte mængde vil du modtage et afregningsgrundlag, direkte fra varmeværket. Af dette fremgår hvert enkelt læs med vægt, fugt, energiindhold, pris osv.
Afregningsgrundlaget fremsendes normalt 1 gang pr. måned og kommer typisk 2-4 arbejdsdage inde i ny måned (det er specificeret på hver enkelt auktion, hvor ofte der fremsendes afregningsgrundlag).
På afregningsbilaget vil der være en samlet pris på den leverede biomasse. Herfra trækkes det sælger salær du skal betale for at benytte Biomass Auctions. Restbeløbet kan du herefter fakturere til varmeværket. Betalingsbetingelser fremgår at den enkelte auktion.
Betalingen går derved direktefra varmeværket til dig, og først her ”betaler” du for at benytte Biomass Auctions.
Der kan være specielle krav til fakturaens form og indhold. Det vil være beskrevet i kontrakten og/eller i specifikationen under den enkelte auktion

Hvis du leverer gennem Biomasse Børsens leverandørprogram vil faktureringen foregår på en lidt anden måde. Principperne om at faktureringsgrundlag går direkte fra køber til sælger fastholdes. Men betalingen skal gå via Biomasse Børsen (ufravigeligt krav i forbindelse med dokumentation af sporbarhed). Det betyder at du skal fakturere til Biomasse Børsen i stedet for direkte til varmeværket. Betaling for Biomasse Børsens ydelser, herunder omkostninger til SBP, logistiksystem (sporbarhed), screening/kontrol af projekter m.v. modregnes i afregning.

Priser på Biomasse Børsens ydelser er beskrevet i Leverandøraftalen.