Gå til hoved-indhold

Køber definerer auktionens handelsbetingelser

Direkte handel og betaling imellem Køber og Sælger

Indkøb med fuldkommen konkurrence

Merværdi til Køber og Sælger

Dokumentation og gennemsigtighed

Hvordan fakturerer jeg

Efter du har leveret den aftalte mængde vil du modtage et afregningsgrundlag, direkte fra varmeværket. Af dette fremgår hvert enkelt læs med vægt, fugt, energiindhold, pris osv.
Afregningsgrundlaget fremsendes normalt 1 gang pr. måned og kommer typisk 2-4 arbejdsdage inde i ny måned (det er specificeret på hver enkelt auktion, hvor ofte der fremsendes afregningsgrundlag).
På afregningsbilaget vil der være en samlet pris på den leverede biomasse. Standard er at auktionsprisen også er Sælges pris. På enkelte auktioner kan det være Sælger der afholder salær. Dette fremgår af den enkelte auktion, og kan tydeligt ses i fbm der lægges et bud, hvor Sælgers pris fremgår.

I det tilfælde Sælger skal betale salær gælder følgende. Herfra trækkes det sælgersalær du skal betale for at benytte Biomass Auctions. Restbeløbet kan du herefter fakturere til Køber. Betalingsbetingelser fremgår at den enkelte auktion. Betalingen går derved direktefra varmeværket til dig, og først her ”betaler” du for at benytte Biomass Auctions.

Køber kan have specielle krav til fakturaens form og indhold. Det vil være beskrevet i kontrakten og/eller i specifikationen under den enkelte auktion